2024.04.19, Péntek

Pedagóguskoncerten gyűjtött adományokat adtak át a fehérvári kórház gyermekosztályának

pantaleon.hu

2018.04.29. 16:00

Ünnepélyes keretek között adták át az április 20-án tartott 23. Jótékonysági pedagóguskoncerten összegyűlt bevételt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának.

Hirdetés

A Móricz Zsigmond Általános Iskola több mint húsz éve kezdte meg a Jótékonysági Pedagóguskoncert szervezését városunkban, azóta ez minden évben hagyományosan tavasszal megtörténik. Múlt héten, pénteken nagy sikerrel lezajlott az idei koncert, melynek bevételét április 26-án, csütörtökön délután átadták a kórház gyermekosztályának.

 



A koncert belépőjegyek árából és adományokból 133.500 forint gyűlt össze, melyet Fazekas Andrea igazgató helyettes asszony, valamint  Németh Irma a rendezvény egyik főszervezője és a Móricz Zsigmond Általános Iskola 3. osztályos tanulói hoztak el kórházunk gyermekosztályára, ahol dr. Juhászné Bordács Veronika kórházunk vezető ápolója és a gyermekosztály dolgozói valamint kisbetegei, meghallgathatták a kis tanítványok meglepetés műsorát is. Az adományt dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos vette át, aki megköszönte a sok felkészüléssel, munkával járó, sokaknak örömet szerző koncertet és az ebből összegyűlt összeget, melyből az osztályon lévő játékokat szeretnék pótolni, kiegészíteni.
Dr. Mészáros Lajos főigazgató ezúton is köszönetét fejezi ki a  szervezők, a koncerten fellépők és minden támogató segítségéért!  

AktuálisSzékesfehérváradomány Szent Pantaleon Kórház koncert belépőJótékonysági Pedagóguskoncert