2020.01.21, Kedd

adomány

Újabb légzéstámogató eszközhöz jutott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

2018.11.05

Aktuális

Éves szinten mintegy száz koraszülött életben maradási esélyeit javítja majd az a légzéstámogató eszköz, melyet az egyik népszerű fehérvári utazási iroda alapítványa adományozott a kórház gyermekosztályának. A négy és félmilliós légzéstámogató műszer egyik nagy előnye, hogy mobil, így rögtön a szülést követően képes biztosítani a koraszülött babáknak megfelelő légúti nyomást, segítve ezzel a kielégítő légzést.

Idén is aktívan adakoznak a Fejér megyei gazdák

2018.08.06

Gazdaság

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főszervezésében és a MAGOSZ együttműködésével idén is elindult a Magyarok Kenyere program. A szándék változatlan: a Kárpát-medencében összegyűjtött búzából készült liszt és a belőle készült kenyér a szociálisan rászoruló gyermekekhez jut el.

Kis járőrök köröznek a dunaújvárosi gyermekosztályon

2017.12.08

Aktuális

Nem akármilyen meglepetés érte a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának kis betegeit, szerdán délután ugyanis a rendőrség érkezett hozzájuk, méghozzá két nagyméretű távirányítós rendőrautóval.

500 adag meleg ételhez jutnak a kríziskezelő központ lakói

2016.12.20

Aktuális

Fejér megye egyik meghatározó piaci és közjóléti szereplője a VADEX Zrt. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás ügyében. Ezáltal a cég minél több olyan kezdeményezéshez csatlakozik, melyen keresztül erőforrásaival és termékeivel karitatív célt szolgálhat. Idén a VADEX a Kríziskezelő Központ karácsonyi vacsorájához 500 adag meleg étel elkészítéséhez elegendő vadhúst ajánlott fel, melyet a Soponyai Vadfeldolgozó Üzemből szállítottak le hétfőn délután a Kríziskezelő Központ Sörház téri épületéhez.

Jótékonysági festőfoglalkozáson támogatták a gyermekeket

2016.12.13

Aktuális

Jótékonysági tombolasorsolást tartottak az AHA Kulturális és Szabadidős Egyesület idei utolsó festőfoglalkozásán, szombaton. A 100 ezer forint bevételből a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesületet támogatják. Az adományt az állami gondozott, illetve az ünnepeket is az intézetben töltő gyerekek programjaira költik.

Állatok Karácsonya a HEROSZ-ban

2015.12.07

Helyi hírek