2024.04.25, Csütörtök

Idén is megnyílik a pákozdi Katonai Emlékpark

szekesfehervar.hu

2017.03.10. 14:56

2017. március 11-én, szombaton évadnyitás lesz a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés, és NATO-kiállítás várja a látogatókat. A résztvevők emellett sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével és megtekinthetik a lézerharcpályát is. Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat.

Hirdetés

A Katonai Emlékparkban március 11-én, szombaton tartják a hagyományos évadnyitó rendezvényt Pákozdon. 9.45 órakor a MATASZ Emlékfutás résztvevői érkeznek meg az Emlékparkba, ezt követően kezdődik 10 órakor az ünnepség, amelyen Vargha Tamás honvédelmi államtitkár tolmácsolja gondolatait. Az ünnepség keretein belül átadják a Katonai Emlékparkért emlékérmet, majd kiállítás nyílik „Együtt- Szövetségben” – NATO szervezetek Magyarországon címmel.

Az Emlékpark 2017-ben is több újdonsággal várja a látogatókat. A kiállítás megnyitója után a résztvevők sétát tehetnek a parkban a KEMPP applikáció segítségével, majd megtekinthetik a „Kalandút” Raptor Laser tag (lézerharc) pályát és a Barátság kemencét. Az Emlékpark programjaira mindenkit szeretettel várnak!

AktuálismegemlékezéskiállításFejér megyepákozdNATO2017 márciusKatonai EmlékparkemlékfutásKEMPP