2024.04.19, Péntek

Több Fejér megyei siker is született a katasztrófavédelem síversenyén

Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2017.01.23. 14:38

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület január 19-én az ország legmagasabb pontján, a Kékestetőn rendezte meg a 2017. évi Téli Sportnapokat és a Tűzoltó Síversenyt.

Hirdetés

Az egész napos rendezvénysorozatra tizennégy megyéből mintegy kétszázan jelentkeztek. A napot szabad síeléssel indították a nevezők és hozzátartozóik, hiszen a rendezvény a családokról és a sportbarátságról is szólt. A jelentkezők a sportnapon kipróbálhatták a sífutást és a biatlont, sőt azok sem unatkoztak, akik nem tudnak profin síelni vagy snowboardozni, hiszen kicsit komfortosabb körülmények között, egy szimulátor segítségével ők is megtapasztalhatták ezt a téli sportélményt.

A délelőtti bemelegítést és a megnyitót követően kezdetét vette a tűzoltók sí- és snowboard-bajnoksága, a jelentkezők hat kategóriában vághattak neki a lejtőnek: a férfi 35 év alatti, 35 és 45 év közötti, 45 év fölötti, valamint a női sí, illetve a női és a férfi snowboard kategóriákban. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság versenyzői dobogós helyekért indultak el a lejtőkön és a végeredményt tekintve nem is alaptalanul.

Férfi snowboard kategória

  1. Berta Bence - Fejér megye
  2. Berta László - Fejér megye
  3. Csörgő Gábor - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Férfi sí 45 év fölötti kategória

  1. Révész Zoltán - Heves megye
  2. Hadlaczki István - Fejér megye
  3. Tősér Levente - Borsod-Abaúj-Zemplén megye
AktuálisKatasztrófavédelemFejér megyesportkékestetőtűzoltósíverseny