2023.12.03, Vasárnap

nébih

Megszűntek a madárinfluenza miatt elrendelt területi korlátozások Magyarországon

2022.07.15

Országos hírek

Megszűntek a madárinfluenza miatt elrendelt területi korlátozó intézkedések Magyarországon, miután a vizsgálatok a hazai baromfiállományban több mint egy hónapja nem mutatták ki a vírust - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken honlapján.

Kiemelt nyári ellenőrzést tart a Nébih

2018.07.04

Gazdaság

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal(Nébih) kiemelt ellenőrzést indított július elsején, a hagyományosan vizsgált rendezvények és gyermektáborok mellett új területeket is bevontak az akcióba - mondta Nagy Attila, a Nébih Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóságának igazgatóhelyettese szerdán az M1 aktuális csatornán.

Magyarországon is visszahívják a Lactalis babatejporait

2018.01.17

Magyarországon is visszahívják a francia Lactalis cégcsoport craoni gyárában készült babatejporokat - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján.

Fajtabemutató programsorozatot indít a Nébih

2017.05.12

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hivatal célja, hogy széles körben megismertesse a hazai gazdálkodókkal, hogy ma is magas szakmai színvonalon működik a fajtaminősítés az országban. A fajtabemutató programsorozat egyik állomása Székesfehérvár lesz.

Fejér megyében volt kirívó eset a 2015-ös téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzésen

2016.01.14