2024.07.12, Péntek

Magyar Posta

A posta megkezdte a 13. havi nyugdíjak kézbesítését

2022.02.09

Országos hírek

A Magyar Posta szerdától kézbesíti a február havi nyugdíjkifizetés mellett, azzal egy időben a 13. havi nyugellátást is - közölte a társaság.

A posta megkezdte az adóvisszatérítések kézbesítést

2022.02.03

Országos hírek

A Magyar Posta Zrt. február 2-án megkezdte a postára érkező családi adó-visszatérítések kifizetését - tájékoztatott a társaság közleményben.

Több postán is lehet vonatjegyet vásárolni áprilistól

2019.04.15

Aktuális

Áprilistól 17 postán is lehet vasúti menetjegyet vásárolni a MÁV-START és a Magyar Posta között létrejött megállapodásnak köszönhetően - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.

Megjelent az étel- és italautomatákról szóló rendeletek módosítása

2018.06.29

Gazdaság

Megjelent az étel- és italautomaták üzemeltetéséről, valamint az automata felügyeleti egység beszerzéséhez nyújtandó támogatásról szóló rendeletek módosítása a Magyar Közlönyben pénteken. A jogszabály-módosítások célja, hogy minden jogkövető vállalkozás megkaphassa az állami támogatás maximális összegét, és a hagyományos nyerstej-automaták továbbra is kiszolgálják a friss, termelői tejet kedvelő fogyasztókat - közölte a Pénzügyminisztérium az MTI-vel.

A jövő héten kezdődik az Erzsébet-utalványok kézbesítése

2018.03.10

A jövő héten kezdi meg kézbesíteni a nyugdíjasok Erzsébet-utalványát a Magyar Posta - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombati sajtótájékoztatóján.

2,7 millió nyugdíjas kapja meg még karácsony előtt névre szóló borítékban az Erzsébet-utalványokat

2017.12.03

A nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványok gyártási folyamata a végéhez közeledik - mondta Uhrinyi Tamás, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. logisztikai igazgatója sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten.

Ezentúl akár bevásárlás közben is befizetheti csekkjeit

2016.11.16

A posta 91 csekkbefizető automatát állít üzembe CBA és Rossmann üzletekben, s a további bővítés lehetőségét sem zárják ki.

Csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Posta az Ökumenikus Segélyszervezetnek

2022.02.08

Országos hírek

Tavaly többen és többet adakoztak a postákon elhelyezett perselyekbe, így csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Magyar Posta Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek, a társaság és a segélyszervezet együttműködése idén is folytatódik - tudatta a Magyar Posta Zrt.

Nyugat-Magyarország legnagyobb forgalmú logisztikai üzemét adta át a Magyar Posta Székesfehérváron

2021.06.07

Helyi hírek

Nyugat-Magyarország legnagyobb forgalmú logisztikai üzemét adta át hétfőn a Magyar Posta Zrt. Székesfehérváron.

Brüsszelhez fordulnának az 5-ös számú posta bezárása kapcsán Fehérváron

2018.11.26

A Zombori úti 5-ös posta bezárása kapcsán tájékoztattak hétfőn az érintett körzetek önkormányzati képviselői. Mint elmondták, az önkormányzatnak nincs ráhatása a Magyar Posta anyagi helyzetére, amely egy brüsszeli döntés, a postai piac teljes liberalizálásának következménye. Amennyiben ezt Brüsszel lehetővé teszi, akkor Székesfehérvár Önkormányzata kész lenne átvállalni az 5-ös számú postahivatal teljes rezsijét is annak érdekében, hogy megmaradjon.

A pénztárgépek után július 1-től az ital-automaták forgalmára is rálát a NAV

2018.03.21

Az italautomatát üzemeltető vállalkozásoknak még több mint három hónapjuk van az ún. automata felügyeleti egység beszereltetésére, amelynek segítségével nemcsak az adóhivatal lát rá a forgalmi adatokra, hanem az üzemeltető is pontosan nyomon tudja követni a bevételeket és a készletfogyást.

A Magyar Posta a tavalyinál 20 százalékkal több csomagra számít húsvétkor

2018.03.06

A Magyar Posta húsvétkor átlagosan 20 százalékkal több csomagra számít az előző év azonos időszakához képest. A Posta 2017-ben 40 millió darab küldeményt kézbesített - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Nemzetközi elismerést kapott a székesfehérvári grafikusművész alkotása

2017.07.21

A Magyar Posta karácsonyi bélyegét a tavalyi tíz legkülönlegesebb közé választotta a StampNews.com bélyeggyűjtő magazin.

Drágul néhány postai szolgáltatás jövőre

2015.12.18