2024.04.26, Péntek
Művészeti Mini Fesztivál lesz jövő hétvégén Székesfehérváron
Illusztráció: unsplash.com

Művészeti Mini Fesztivál lesz jövő hétvégén Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2021.08.11. 16:52

A slam est pénteken lesz, a képzőművészeti kiállítást szombaton mutatja be a Paraba Terasz.

Hirdetés

Slam poetry, koncert és kiállítás: ezt kínálja az augusztus 13.-14. között megrendezésre kerülő Paraba&Kamu Művészeti Mini Fesztivál. A fehérvári fiatalok csoportja várja a kezdő, vagy haladó slammerek jelentkezését akár a versenyre, akár az open mic-re, egészen csütörtökig. A slam est pénteken lesz, a képzőművészeti kiállítást szombaton mutatja be a Paraba Terasz. - írja a szekesfehervar.hu

A Paraba most sem KAMU-zik! - slam poetry verseny és open mic, koncert és kiállítás: ez a Paraba&Kamu Művészeti Mini Fesztivál programkínálata jövő hétvégére.

„Nem vagyunk kevesen, és nem vagyunk sokan. Várjuk azokat a művészlélek fiatalokat, akik szeretnének alkotni és megvalósítani önmagukat bármely művészeti ágban. Keressétek fel a KAMU Instagram vagy Facebook oldalát! Slam poetry írással foglalkozó kicsit és nagyot pedig arra buzdítunk, hogy mérettesse meg magát a Parabában, jelentkezzen a versenyre vagy az open mic-re, és próbálja ki a színpadot!”

– Pajor Dóra és Szolnoki Zsófia KAMU-alapítók szervezik az estet.

A kapunyitás augusztus 13-án, pénteken 19 órakor lesz, a slam poetry programok 20 órakor kezdődnek.

A rendezvényen fellép a Crescendo Selecta – Karsai Dániel, Kaufman Joel, Nyerges Liza és Bazsó Gergő –, a ParabaBuliban Embryo csinálja a zenét. Augusztus 14-én, szombaton nyílik a ParabaTerasz, a KAMU művészeinek a saját kiállítása, Vajda Izabella összeállításában. Az estén a Benzo zenél, aztán dj Elffel lehet bulizni. A belépőjegyek 500 forintba kerülnek, mindkét rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

A rendezvényről további információk az esemény oldalán olvashatók.

KultúrafesztiválkultúraSzékesfehérvárrendezvénykiállítás