2024.04.19, Péntek
Balettet, népzenét, harcművészeti bemutatót is tartogat a szombati Művészkorzó
szekesfehervar.hu

Balettet, népzenét, harcművészeti bemutatót is tartogat a szombati Művészkorzó

szekesfehervar.hu

2020.07.16. 08:00

Folytatódik július 18-án, szombaton a Művészkorzó Székesfehérvár Belvárosában. A programkavalkád keretében ezúttal balettel, kórusmuzsikával, kardforgatók bemutatójával, nép- és klasszikus zenével szórakoztatják a közönséget.

Hirdetés

Érdemes lesz betérni Székesfehérvár hangulatos történelmi Belvárosába hétvégén, ahol kicsiknek és nagyoknak is kínál tartalmas kikapcsolódást a Művészkorzó szombaton.

16.00 órától a Városház téren Könyves Kálmán és Álmos herceg, a Vörösmarty Színház előtt pedig I. Géza és Salamon király óriásbábjaival találkozhat és fotózkodhat a közönség.

17.00 órától a Székesfehérvári Balett Színház Bohócok című etüdje, a MusiColore énekegyüttes, valamint a Tilinkó zenekar műsora következik a Városház téren, majd 18.00 órától a Magyar Királyi Kardforgatók Rendje harcművészeti bemutatóját láthatják az érdeklődők a Városház tértől indulva, a Fő utcán át az Országzászló térig, majd a Zichy ligetig. 19.00 órától Mozart: A-dúr klarinétötöse zárja a programokat az Alba Regia Szimfonikus Zenekar muzsikusainak előadásában. A Zichy ligeti Zenepavilonban Selmeczi Gábor, Burján Gabriella, Kárász András, Kiss Katalin és Dávid József játszik a közönségnek.

A Művészkorzó programjai ingyenesek, szeretettel várnak minden érdeklődőt.

KultúraSzékesfehérvárFejér megyebemutatóbalettMűvészkorzó