2024.07.21, Vasárnap

Víziszínházi produkciókat tartanak Velencén

mti

2017.07.27. 12:04

Az Esztrád Színház Velencei VíziSzínháza idén nyáron is színes programokkal várja a közönséget.

A szervezők tájékoztatása szerint a Velence Korzó tetőteraszán található Folkteraszon a gyerekeknek péntektől vasárnapig tartanak foglalkozásokat, de itt fedezhetik fel az Öko labirintus rejtelmeit is.
A családosokat Gyermekszínház várja, míg az Ugródeszka színi tanodáknak és amatőr csoportoknak ad bemutatkozási lehetőséget. Esténként pedig minden korosztálynak szóló színházi előadások zárják a programok sorát.

 

Július utolsó péntekén interaktív zenés előadás, majd interaktív irodalmi est várja az érdeklődőket, míg este Koltai Róbert Lerajzolom percek alatt című retro kabaréját élvezhetik a jelenlévők.

Szombaton mesekoncert, Öko mesejáték, Szabadsághegy címmel színmű, valamint Pindroch Csabával és Verebes Lindával Peter Quilter: Mr. & Mrs. - Pár-bajok 5 színben című darab szerepel a programban. Vasárnap gyerekeknek szóló koncert, népmesei előadás, eklektikus zenei koncert és Abba Show musical est várja a szórakozni vágyókat.

 

A szervezők a következő hétvégékre is színvonalas programot állítottak össze. Például augusztus 11-13-án Arany János születésének bicentenáriuma tiszteletére az Arany 200 műfordító drámapályázat legjobb előadását mutatják be, de láthatóak lesznek A lantos - Gála címmel az Arany 200 népzenei pályázat díjazottjai is.

KultúraVelenceEsztrád SzínházVelencei VíziSzínház