2024.04.19, Péntek

Előadással egybekötött vacsorát kínál a székesfehérvári színház

vorosmartyszinhaz.hu

2017.07.10. 10:08

A Vörösmarty Színház nyári színházának új helyszíne vacsorázási lehetőséget is biztosít a nézőknek.

Hirdetés

Georges Feydeau, a bohózat nagymesterének zseniális megcsalástörténetét mutatja be júliusban a Vörösmarty Színház: A hülyéje c. darabot Widder Kristóf állítja színpadra, és új helyszínen, a Feketehegy-szárazréti Kultúrudvarban lesz a premier július 16-án. Az előadás előtt egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a kedves nézők, mutatjuk, hogy mit: 

Menü:

Hideg gyümölcskrémleves

Pácolt roston csirkemell kevert friss salátával, öntettel

vagy

Pácolt roston tarja házi héjas burgonyával

A menü ára 1500 forint (leves + főétel), amely tartalmaz egy választható italt is (1 üdítő / 1 pohár bor / 1 pohár sör).


Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy vacsorát csak előrendelés esetén tudunk biztosítani! Rendelését Térmeg Máténál tudja leadni telefonon hétköznapokon 10 és 18 óra között, tel.: 0036/30-2842497.

A fergeteges bohózatot négy alkalommal tekinthetik meg a Feketehegy-szárazréti Kultúrudvarban: július 16-án, 18-án, 20-án és 21-én, minden alkalommal 20:30 órától. A 37-es buszjáratot a színházjegy felmutatásával ingyen vehetik igénybe a nézők, és a városba visszainduló utolsó járat az előadás végéhez lesz igazítva. - olvasható a vorosmartyszinhaz.hu oldalán.

 

Forrás: vorosmartyszinhaz.hu

KultúraSzékesfehérvárvacsoravörösmarty színháznyári színház