2024.05.02, Csütörtök
A kiesés elkerülése helyett már a dobogót célozzák a fehérvári focisták

A kiesés elkerülése helyett már a dobogót célozzák a fehérvári focisták

mti

2023.12.31. 10:27

Egy nagyon erős magyar mag alakult ki Fehérváron, és azok a játékosok is kiemelkedően teljesítenek, akik eddig valamiért nem tudtak.

Hirdetés

Katona Mátyás, az OTP Bank Ligában szereplő Fehérvár FC labdarúgócsapatának középpályása szerint nem a kiesés elkerülése a céljuk, hanem a bajnoki dobogó.    

"Nem úgy kezdődött a szezon, ahogy szerettük volna, talán az ötödik fordulóban volt az első győzelmünk, így abszolút pozitívum, hogy ennyire fel tudtunk kapaszkodni és 30 pontot szereztünk" - mondta a klub honlapjának adott interjúban a 23 éves játékos, majd hozzátette, a saját teljesítményét tekintve van még hova fejlődnie, de tudott javítani a statisztikáin.   

A csapatról elmondta, hogy egy nagyon erős magyar mag alakult ki Fehérváron, és azok a játékosok is kiemelkedően teljesítenek, akik eddig valamiért nem tudtak, ezért fontosnak tartja, hogy a téli felkészülést követően "még egy lapáttal rátegyenek", mert a szezon tavaszi részében dőlnek majd el a végső helyezések. 

"Mi nem a kiesés elkerülését tűztük ki célul, mivel teli vagyunk válogatott játékossal, így nem a bennmaradásért harcolunk, hanem a dobogóért. Ez az alap, úgy kell játszani hazai pályán, hogy senki se szeressen ide jönni" - hangsúlyozta a hét gólnál járó Katona, és megjegyezte, egy jó felkészüléssel bármi benne lehet a pakliban.

Helyi hírekSzékesfehérvárfoci