2024.03.28, Csütörtök
Pünkösdi Virágálom idén hat helyszínen Székesfehérváron
Fotó: szekesfehervar.hu

Pünkösdi Virágálom idén hat helyszínen Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2022.06.05. 09:30

Színpadi műsorok, családi programok várják az érdeklődőket.

Hirdetés

A pünkösdi hétvégén ismét virágpompába öltözik a fehérvári belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben hat helyszínen alkotnak, az Országalmát közösen díszítik fel az ünnepre – írja a szekesfehervar.hu. A megnyitó után néptáncosok kíséretében körsétát tehetnek az érdeklődők a helyszíneken, a Városház téren koncertek, családi programok várják a fehérváriakat június első hétvégéjén.

A Pünkösdi Virágálom rendezvénye évek óta szép hagyomány Székesfehérváron, az eseményt idén ismét a szokásos formában, színpadi műsorokkal, családi programokkal rendezi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ június 3–6. között.

Idén hat virágüzlet vesz részt a belváros díszítésében: az Országalmát közösen öltöztetik virágpompába, a Városház téren a színpadnál a Tűzvirág, a Török-kútnál a Syl de Fleur, a Tip-Top előtt a Virágvár, a ciszter templom előtt a Budai 66, a Mátyás király-emlékműnél a Hortenzia Virágszalon, az Igéző előtt az Árvácska & Oázis Virágüzlet kompozícióit láthatja majd a közönség az ünnepi napokon.

Helyi hírekSzékesfehérvárPünkösdi Virágálom