2024.04.25, Csütörtök
Magabiztosan győzött a Titánok a Dunaújváros ellen
Fotó: szekesfehervar.hu

Magabiztosan győzött a Titánok a Dunaújváros ellen

szekesfehervar.hu

2022.01.25. 13:35

A Fehérvári Titánok 4-0-ra legyőzte a sereghajtó Dunaújvárost a jégkorong Erste Liga hétfői mérkőzésén, amelynek az utolsó hely elkerülése volt a tétje.

Hirdetés

A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

Fehérvári Titánok-Dunaújvárosi Acélbikák 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Az első harmadban sokáig nem esett gól. A két csapat igyekezett előnybe jutni, ami a 15. percben aztán a házigazdáknak sikerült, Kóger góljával szerezték meg a vezetést, és ez a gól jelentette a 20 perc egyetlen találatát. A folytatásban, a második harmadban két hálóba jutott korongnak tapsolhattak a hazai nézők, mivel mindkettőt a Titánok szerezték, a 31. és a 38. percben Ambrus duplázott. Jelentős, 3 gólos előnnyel vágtak neki a legénységek az utolsó 20 percnek. Az 54. percben Lundin volt a gólszerző, és ezzel a fehérváriak magabiztos, nagy arányú győzelmet arattak vetélytársuk ellen. Ezzel pedig megerősítették pozíciójukat a rájátszást jelentő 10. helyen!

Anatoli Bogdanov, vezetőedző így nyilatkozott a szekesfehervar.hu-nak:

Büszke vagyok a csapatomra, ahogyan ezt a hatvan percet végig nyomták. A kapusunk ismét magas szinten játszott és képesek voltunk gólt lőni, amikor eljött az ideje. Türelmesek voltunk és nem hibáztunk. Párat még lőhettünk volna, de ezzel is elégedett vagyok. A saját kis rájátszásunkban csak a győzelmek számítanak és ma nyertünk. Kell még pár győzelem a statisztikánkba, de az élet megy tovább, nekünk pedig élesnek kell lenni a Csíkszereda ellen ezen a héten.

Helyi hírekSzékesfehérvárFehérvári TitánokDunaújvárosi Acélbikákjégkorong