2021.01.21, Csütörtök

Hirdetés

Összefogással jótékonykodott több intézményben a VOKE Művelődési Ház
szekesfehervar.hu

Összefogással jótékonykodott több intézményben a VOKE Művelődési Ház

szekesfehervar.hu

2020.12.20. 08:04

Összefogással valósította meg karácsonyi ajándékozó akcióját a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár. Az intézményhez csatlakozott a Kodály Zoltán Iskola két osztálya és Molnár Tamás önkormányzati képviselő. A támogatásokat két szociális intézmény és a Szent György Kórház kapta.

Hirdetés

A VOKE munkatársai által jött létre a kezdeményezés, melyhez csatlakoztak a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI 1.a és 3.a osztályának gyermekei, a szüleik, valamint pedagógusai, Szekeres Ágnes és Pálfi Ádám.

A művelődési ház dolgozói ízléses ajtó- és karácsonyfadíszeket, a gyermekek pedig rajzokat készítettek. A kezdeményezéshez nagy mennyiségű szaloncukor adományozásával hozzájárult Molnár Tamás önkormányzati képviselő is.

A felajánlásnak a székesfehérvári Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény lakói és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyermekosztályán gyógyuló kis betegek, valamint a kórház dolgozói, továbbá a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon lakói és munkatársai örülhettek. Az adományokat december 18-án, pénteken kapták meg az intézmények.

„A világjárvány idején sem feledkezhetünk el azokról az emberekről, akiknek sok-sok szeretetre, odaadó figyelemre van szükségük ilyenkor, advent idején is. Reméljük, hogy ebben a reménytelen helyzetben is mosolyt tudunk csalni az idősek, a kórház dolgozói és a gyerekek arcára karácsony idején, és értékeljük, hogy a kis apróságok adják az igazi nagy csodát. Tudjuk, hogy sok mindent nem tudunk pótolni mindezzel, de reménykedünk, hogy az ünnep meghittségéhez hozzá tudunk járulni.” – fogalmazott Molnár Lászlóné, a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője.

Helyi hírekVOKEadománySzékesfehérvár