2024.04.26, Péntek
Online vásár és kreatív műhelysorozat a Fehérvári Kézművesek Egyesületével
szekesfehervar.hu

Online vásár és kreatív műhelysorozat a Fehérvári Kézművesek Egyesületével

szekesfehervar.hu

2020.11.23. 14:38

Online vásárt indított a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A szervezet honlapján és közösségi oldalán mintegy tucatnyi, a legkülönfélébb mesterségeket űző kézműves kínálja portékáit, használati és dísztárgyait az ünnepekre.

Hirdetés

Az ugyanezeken a felületeken hirdetett és folyamatosan bővülő Téli Online Műhelyben lépésről lépésre követhetjük egyszerű ünnepi díszek, ajándékok készítését. A műhely kiváló elfoglaltság minden korosztálynak.

A személyes részvételű karácsonyi vásárok hiányában, rendhagyó módon online vásárban kínálják munkáikat a Fehérvéri Kézművesek Egyesületének tagjai. A fazekas, üvegműves, textilkészítő, csuhés, nemezes, üvegfestő, könyvkötő, natúr kozmetikumokat készítő, faműves, textiljáték-készítő és papírműves mesterek alkotásai hiteles forrásból származó, kitűnő ajándékok lehetnek karácsonyra. A mesterek bemutatkozását és elérhetőségeit a szervezet holnapján és közösségi oldalán is megtalálják az érdeklődők.

 

 

Ugyanezeken a felületeken követhetjük a Téli Online Műhelyt, amely kiváló elfoglaltságot kínál a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A sorozat november 11-én kezdődött és karácsonyig tart, a tervek szerint heti két új tartalommal bővül.

Az egyes fejezetekben fotók és szöveges magyarázatok segítségével, lépésről lépésre követhetjük apró játékok, dísztárgyak, ajándékok készítését.

Az eddig megjelent részekben készíthetünk többek között Mikulás-zsákot, Télapót és hóembert gyöngyből, valamint szívecskés angyalt textiből.

A járvány idejére a szakköreit is szünetelteti a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Egyes foglalkozások szintén online módon zajlanak a honlapon és a Facebookon.

Helyi hírekadventSzékesfehérvár