2020.09.29, Kedd

Hirdetés

Felület- és kézfertőtlenítő szereket kaptak a fehérvári intézmények

Felület- és kézfertőtlenítő szereket kaptak a fehérvári intézmények

szekesfehervar.hu

2020.09.01. 17:00

Az EMMI a 2020/2021-es tanévre minden intézmény számára biztosítja a szükséges felület- és kézfertőtlenítő szereket.

Hirdetés

Székesfehérvár Önkormányzata mint fenntartó tegnap vehette át azokat a fertőtlenítőszerekből álló csomagokat, amelyeket a nevelési év biztonságos kezdéséhez biztosít a kormány és amelyet ma az óvodák képviselői között szétosztanak.

Az EMMI a 2020/2021-es tanévre és nevelési évre vonatkozó intézkedési terve alapján az Állami Egészségügyi Ellátóközpont az Operatív Törzs döntése szerint a tanév kezdéséhez minden intézmény számára biztosítja a szükséges felület- és kézfertőtlenítő szereket.

Ezeket a csomagokat tegnap adták át a Fejér megyei intézmények fenntartóinak.

Székesfehérvár Önkormányzata 485 darab (fél-, illetve egy literes kiszerelésű) kézfertőtlenítőt, valamint 265 darab (fél-, illetve egy literes kiszerelésű) felületfertőtlenítésre alkalmas szert kapott.

A városi fenntartású nevelési intézmények képviselői ma vehetik át a számukra szükséges fertőtlenítőszereket, hogy a járványhelyzettel kapcsolatos előírásoknak megfelelően, a megfelelő védelem biztosításával folyhasson a munka mindenhol.

 

Székesfehérvár Önkormányzata maga is minden intézménye számára biztosítja a szükséges eszközöket, és köszöni az állam odafigyelését a járványügyi helyzet miatt különösen fontos fertőtlenítőszerek biztosításában. A város valamennyi intézménynek jó munkát kíván a most kezdődő időszakra.

Helyi hírekSzékesfehérvárKoronavírusfertőtlenítés