2020.07.12, Vasárnap

Hirdetés

Az ünnepek között is nyitva tartanak a székesfehérvári kiállítások és könyvtárak
szekesfehervar.hu

Az ünnepek között is nyitva tartanak a székesfehérvári kiállítások és könyvtárak

szekesfehervar.hu

2019.12.16. 13:58

A karácsony és szilveszter közötti munkanapokon is kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a fehérvári közművelődési intézmények.

Hirdetés

Az ünnepek idején is várja a kultúra szerelmeseit a Vörösmarty Mihály Könyvtár és tagkönyvtárai, valamint a Szent István Király Múzeum. Az intézmények karácsony és szilveszter idején zárva lesznek, de a köztes év végi napokon zavartalanul működnek majd.

A nyüzsgő adventi időszakban, valamint a karácsony és szilveszter közötti munkanapokon is kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a fehérvári közművelődési intézmények. Várja a látogatókat a Vörösmarty Mihály Könyvtár és tagkönyvtár-hálózata, valamint a Szent István Király Múzeum kiállítóhelyei.

Az egyes tagkönyvtárak ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Központi Könyvtár
Felnőtt kölcsönző részleg (Bartók Béla tér 1.)
Gyermekrészleg, Zenei és számítógépes részleg (Oskola u. 7.)
Nyitva: december 23-án (hétfőn) 10-17 óráig, december 28-án (szombaton) 9-16 óráig, december 30-án (hétfőn) 10-17 óráig.
Zárva: december 24-27-ig, valamint december 31. és január 1. között. 

Budai úti Tagkönyvtár (Budai út 44-46.), Mészöly Géza úti Tagkönyvtár (Mészöly Géza utca 1.), Széna téri Tagkönyvtár (Széna tér 16.), Tolnai utcai Tagkönyvtár (Tolnai utca 30) 
Nyitva: december 28-án (szombaton) 10-17 óra között.
Zárva: december 23-27-ig, valamint december 30. és január 1. között. 

A Zsolt utcai Tagkönyvtár (Zsolt utca 34.) zárva tartása a többi tagkönyvtáréhoz hasonlóan alakul majd, december 28-án (szombaton) azonban 9-16 óráig tart majd nyitva. A Pedagógiai Szakkönyvtár december 23. és január 6. között zárva lesz.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár ünnepváró programjainak listája az intézmény honlapján, a www.vmk.hu oldalon olvasható.


Ünnepi nyitvatartási rend a Szent István Király Múzeumban

A Szent István Király Múzeum székesfehérvári kiállítóhelyei és a Tác–Gorsium Régészeti Park december 23-án, valamint a december 27-29. közötti időszakban a szokásos nyitvatartási időben várják a látogatókat. December 24–26-ig, valamint december 30. és január 1. között pedig zárva tartanak. Ez alól egyedül a Csók István Képtár jelent kivételt amely december 30-án, hétfőn 10–18 óráig várja a látogatókat.

Helyi hírekSzékesfehérvárprogramokprogramajánlókönyvtárkiállítás