2024.02.23, Péntek

Jól halad a közmű-rekonstrukció Székesfehérváron

kozbeszerzes.hu, szekesfehervar.hu

2017.08.22. 14:45

A csapadék- és szennyvízcsatornát, valamint a vízvezetékeket is érintő átépítés ütemterv szerint halad, a kivitelezés összköltsége 210 millió forint.

Hirdetés

A Colas Alterra Zrt. kivitelezi Székesfehérváron a Távírda utca és környéke mélyépítési munkáit. A Víziközmű Fejlesztési Alap, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával csaknem 210 millió forintból megvalósuló munka már néhány hete elkezdődött, s a szekesfehervar.hu információi szerint ütemterv szerint halad.

A projekt részeként átépül a csapadékcsatorna, valamint a vízvezeték és a szennyvízcsatorna a Távírda utcában, annak Budai úti csomópontjában, valamint a Budai út - Kégl György utca csomópontjában is. A Távírda utcában minden ingatlan új bekötést kap a közművekre. A közművek átépítését az összes érintett területen útfelújítás és -helyreállítás követi, mely szintén a Colas Alterra feladatát képezi.

A Közbeszerzési Értesítőből kiderül, hogy a projektnek három további ajánlattevője volt: a Penta Általános Építőipari Kft., a Konstruktor Kft., valamint a Swietelsky Építő Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. közösen.

 

Forrás: kozbeszerzes.hu, szekesfehervar.hu

szennyvízHelyi hírekSzékesfehérvárivóvízellátásColas Alterra Zrt.közmű-rekonstrukciócsatornaépítés