2024.04.17, Szerda

Fodrászok szépítették a fedélnélkülieket

dunaujvaros.com

2016.12.05. 15:23

A Magyar Mentőszolgálat Alapítvány által működtetett Átmeneti Szálló lakóin segítettek azon dunaújvárosi fodrászok, akik egy népszerű közösségi kezdeményezéshez csatlakozva vállaltak hajápolást az otthontalanok számára.

Hirdetés

Vasárnap délelőtt a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány Átmeneti Szállójában városunkban először szerveztek jótékonysági hajvágást. A Szépítészek a hajléktalanszállón elnevezésű kezdeményezés szervezője, Balázs Eszter elmondta, szeretnének hagyományt teremteni, sőt, ki is bővíteni ezt a kezdeményezést és várják a csatlakozókat, de nem csak fodrászokat, hanem manikűrösöket, pedikűrösöket és kozmetikusokat is.

Kilenctől délig több, mint negyvenen fordultak meg Leidli Loretta, Somfai Szandra, Papalexisz Elefteria és Mihály Levente dunaújvárosi fodrászok kezei közt, például Márti is, aki Kalocsáról érkezett Dunaújvárosba és a hajléktalanszállón lakik. Eddig barátnői segítettek neki a hajvágásban, de nagyon örül, hogy ezúttal profik foglalkoztak vele és nagyon tetszik neki a megváltozott frizurája is.

Helyi hírekDunaújvároshajléktalanhajléktalanszállófodrászok