2024.03.29, Péntek

Duális képzésre is jelentkezhetnek a diákok Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2017.01.07. 14:28

A nevében megújult Arconic-Köfém Kft. továbbra is aktívan vesz részt a székesfehérvári duális képzésben, mint diákokat fogadó szervezet. Ennek érdekében a szervezet egy nyílt napot szervez, mely 2017.01.11-én, szerdán lesz a Köfém Művelődési Házban 15 órától, ahova szeretettel várnak minden érdeklődőt, diákokat és szülőket is egyaránt!

Hirdetés

A vállalat 2015-ben, az elsők között csatlakozott a duális képzés rendszeréhez és rögtön 4 diákot vett fel, hogy megmutassa, megtanítsa számukra választott szakmájuk gyakorlati oldalát is. Az Arconic-Köfém Kft. 2016-ban már 4 felsőfokú oktatási intézménnyel kötött duális képzéses szerződést, melynek keretén belül 24 fiatal lány és fiú csatlakozott hozzánk a termelés és az adminisztráció különböző területein tanulva és dolgozva.

2017-ben összesen 11 fiatalt várnak gépészmérnök, karbantartó, mérnök informatikus munkakörökbe, valamint a pénzügyi és számviteli, illetve a gazdálkodás és menedzsment szakokról az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvár Campuszával, a Kodolányi János Főiskolával és a Dunaújvárosi Egyetemmel kötött megállapodások alapján.

GazdaságSzékesfehérvárduális képzésjelentkezés