2024.04.25, Csütörtök
Teljes útzár lesz Székesfehérváron a farkasvermi úti vasúti átjáróban augusztus végén
Illusztráció, pixabay.com

Teljes útzár lesz Székesfehérváron a farkasvermi úti vasúti átjáróban augusztus végén

szekesfehervar.hu

2021.08.22. 11:00

Az iskolakezdés reggelére véget ér a lezárás.

Hirdetés

Felújítási munkálatokat végeztet a MÁV a Farkasvermi úti vasúti átjáróban, így 2021. augusztus 28-án, szombaton 11 órától szeptember 1-jén, szerdán 05 óráig – teljes útzárat vezetnek be. Ezidő alatt forgalmi rend változásokkal is számolni kell, illetve a „30” és „37” jelzésű autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek majd. Az iskolakezdés reggelére véget ér a lezárás. - írja a székesfehervar.hu

2021. augusztus 28-án, szombaton 11.00 órától szeptember 1-jén, szerdán 05.00 óráig teljes szélességű útzárat vezetnek be a Farkasvermi úti vasúti útátjáróban, mert felújítási munkálatok zajlanak majd ott a MÁV megbízásából.

Feketehegy városrész a lezárás idejére egyirányúsításra kerülő Pityer utcán keresztül közelíthető majd meg, illetve a szintén egyirányúsításra kerülő Száva utcán keresztül hagyható el. Az Új Csóri útról (801-es számú főút) a lekanyarodás, valamint az arra történő felhajtás segítésére – szintén ideiglenes jelleggel – kanyarodó sáv és befogadó sávot alakítanak ki.

A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő „30” és „37” jelzésű autóbuszok járatútvonalát, ezért azok a munkavégzés időtartama alatt terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhelyek: Szárazréti Közösségi Központ; Opole tér; Száva utca/Farkasvermi út.

Kérik a lakosságot, hogy úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokat, ideiglenes forgalmi rendet vegyék figyelembe.

 

AktuálisútlezárásSzékesfehérvármenetrend változásfelújítás