2021.06.14, Hétfő
Dunaújvárosban kézilabdázik tovább Bulath Anita
Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia - DKKA - Facebook

Dunaújvárosban kézilabdázik tovább Bulath Anita

MTI

2020.07.02. 08:30

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) csapatát erősíti a 2020/21-es szezonban Bulath Anita.

Hirdetés

A dunaújvárosi csapat szerdán megkezdte a felkészülést a 106-szoros válogatott irányítóval kiegészülve, akiről márciusban még úgy hírlett, hogy befejezi pályafutását.

"Egy új feladat, nagyon izgalmas szakmai kihívás is vár rám Dunaújvárosban. A pályán csak egy szezont tervezek, a DKKA-nál viszont hosszú távon. Amellett ugyanis, hogy irányítóként erősítem a felnőtt csapatot, szerepet kaptam az utánpótlás-nevelésben is" - idézte a klub közleménye a 36 éves játékost.

A dunaújvárosi születésű klasszis előbb NB I-es csapattársaival ismerkedett meg régi-új együttesében. A Vágó Attila irányította gárda háromnapos csapatösszetartással nyitotta meg a szezont a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson.

"Egy kicsit munka, egy kicsit kikapcsolódás" - mondta a vezetőedző. "Remek alkalom ez arra, hogy megismerjük egymást. Több olyan játékos van, akivel a csapattársak és jómagam is most találkoztam először. Készülünk állapotfelmérésre, lesz edzés is, de még csak rávezető jelleggel" - tette hozzá a fiatal tréner, akinek edzőként ez az első éve az NB I-ben.

Gurics Attila, a DKKA menedzsere közölte, az előző szezon nyolcadik helyénél jobb szerepléssel a középmezőny elejére szeretnének majd felzárkózni.

A Dunaújváros saját sportcsarnokának felújítása miatt Érden játssza a 2020/21-es idény hazai mérkőzéseit.

AktuálisDunaújvárosFejér megyeDKKAkézilabdaBulath Anita