2024.03.28, Csütörtök
Hétvégén újra elindulhat a kisvonat Székesfehérváron
szekesfehervar.hu

Hétvégén újra elindulhat a kisvonat Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2020.05.15. 18:30

„Kezdjük a szezont egy kis vonatozással!” – ezzel az a nemcsak turistáknak szóló örömteli felhívással invitál mindenkit a Belvárosba a Tourinform Iroda. Amennyiben hétvégén jó idő lesz, újra indul a kisvonat, amire 10-18 óra között szállhatunk fel az Országalmánál.

Hirdetés

Ha az időjárás engedi, hétvégén újra elindul a kisvonat Székesfehérváron.

A járatra szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között válthatunk jegyet az Országalmánál. A 40-45 perces hangulatos belvárosi kör a Szent István tér, a Hősök tere érintésével végigmegy a Liszt Ferenc utcán, a Mátyás király körúton, majd a Zichy liget és a Bregyó köz felől a Jókai utcán keresztül tér vissza a Városház térre. A jegy ára 1200 forint/fő.

A biztonságos utazás érdekében minden második sorba lehet csak ülni, és szájmaszkot kell viselni. A sofőr minden járatot követően lefertőtleníti a sofőr a szerelvényeket.

„Kezdjük a szezont egy kis vonatozással!” – ezzel a szlogennel hív mindenkit a Tourinform Székesfehérvár egy tavaszi belvárosi kirándulásra. Mint mondják, nap mint nap újabb élménylehetőség nyílik meg a látogatók előtt, ami nem csak turistáknak, hanem a fehérváriaknak is programot kínál. Facebook-oldalukon nap mint nap új információkkal jelentkeznek, érdemes figyelemmel kísérni Nyiss Fehérvárra! rovatukat.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyekisvonatturizmus