2024.04.26, Péntek
Márciusban kutyás futóverseny lesz Dunaújvárosban
dunaujvaros.hu

Márciusban kutyás futóverseny lesz Dunaújvárosban

dunaujvaros.hu

2020.02.10. 16:02

Március 14-én Dunaújváros ad otthont a HDR Not Just Run szezonnyitó futamának, amely összehozza a kutyák és a futás szerelmeseit.

Hirdetés

A szervezők idén a 10 millió fa- projektet támogatják, így a nevezési díjjal mindenki hozzájárul egy fa elültetéséhez. A nevezéseket felnőtt, junior és csapat kategóriában várják, hogy minél többen álljanak rajthoz az alsó- Duna-parton.

A Hard Dog Race évek óta töretlen lendülettel hozza össze a kutyák és a futás szerelmeseit. Bár a HDR neve egyet jelent a kutyás akadályfutással, a Not Just Run futamon „csak” futnak a résztvevők és nem teljesítenek akadályokat, ezért kifejezetten ajánljuk ezt a versenyt azoknak, akik még csak most ismerkednének a HDR világával!

A szervezők idén is egy jó ügyet támogatnak, a 10 millió Fa projektet, így a nevezési díjjal mindenki hozzájárul  egy fa elültetéséhez. Minél többen álltok rajthoz MÁRCIUS 14-ÉN, annál több fát tudnak ültetni

A versenyen felnőtt, junior és csapat kategóriában lehet nevezni. A felnőtt futamok hossza 6 km, a Junior (8-14 éves korosztály) pedig 2 km. Egyik távon sincs szintidő, így kezdők és hobbifutók jelentkezését is várják, nagyon fontos azonban, hogy csak teljesen egészséges, a távot örömmel teljesíteni képes kutyával álljon rajthoz minden gazdi. A helyszínen minden kutya állatorvosi ellenőrzésen esik át.

A dunaújvárosi verseny helyszíne az alsó Duna-part lesz. A versenypályán kívül igazi piknik hangulattal, bemutatókkal és családi nappal várják a látogatókat.

AktuálisDunaújvárosFejér megyekutyás futóverseny