2020.02.19, Szerda

Hirdetés

Ötvennél is több székesfehérvári családnak segít a Gondtalan sulikezdés adománygyűjtő akció
szekesfehervar.hu

Ötvennél is több székesfehérvári családnak segít a Gondtalan sulikezdés adománygyűjtő akció

szekesfehervar.hu

2019.08.18. 08:00

Minden eddiginél több adomány gyűlt össze a Gondtalan sulikezdés jótékonysági akció során. A kezdeményezést harmadik alkalommal szervezte meg a Next Stop Fehérvár üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A tanszereket, iskolai eszközöket a következő hetekben juttatják el a gondozott családoknak - hangzott el a pénteki átadáson.

Hirdetés

Iskolatáskák, tolltartók, füzetek, ceruzák, tollak és egyéb iskola eszközök sokaságát sikerült összegyűjteni a Gondtalan sulikezdés akcióval, amely egyre népszerűbb a jótékonykodni kívánók körében. Míg tavaly 40, addig idén már több mint 50 rászoruló család anyagi helyzetét tudják megkönnyíteni.

Nagyon sok civil adományozó vásárolt és hozott tanszereket, a Next Stop – a tavalyihoz hasonlóan idén is – 100 ezer forintos támogatást adott, emellett a Videoton Box Club és a Cutler GYM is beszállt az akcióba, így jött össze a rengeteg felajánlás.

 

 

Az átadáson a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ nevében Tisztl Henrik intézményvezető mondott köszönetet az adományozóknak, hangsúlyozva, hogy valóban ez volt az eddigi legsikeresebb akciójuk. Az összefogás elérte azt a fontos célt, melyet közösen álmodtak meg az üzletközponttal. Arra építettek, hogy egy lokálpatrióta városban minél több fehérvári polgárt tudjanak megmozgatni. Kiemelte, hogy a táskák, a tolltartók és az egyéb eszközök is nagyon jó minőségűek, szépek és modernek, így azokat a gyerekek örömmel tudják használni.

 

 

A Next Stop Fehérvár üzletközpont képviselője, Kostka Miklós úgy fogalmazott, az üzleti céljaik megvalósítása mellett szeretnék kivenni a részüket a székesfehérvári közügyekből, jótékony céllal. Ezért találták ki két éve az adománygyűjtő akciót, melyet a jövőben is kívánnak folytatni.

A támogatásokat a következő hetekben, minél gyorsabban igyekeznek eljuttatni rászoruló családoknak. A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai jelölik ki azokat a családokat, akiknek segítenek a városban, valamint a székesfehérvári járás településein.

AktuálisGondtalan sulikezdésadománygyűjtésiskolaszerSzékesfehérvárFejér megye