2024.06.18, Kedd

adománygyűjtés

Ötvennél is több székesfehérvári családnak segít a Gondtalan sulikezdés adománygyűjtő akció

2019.08.18

Aktuális

Minden eddiginél több adomány gyűlt össze a Gondtalan sulikezdés jótékonysági akció során. A kezdeményezést harmadik alkalommal szervezte meg a Next Stop Fehérvár üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A tanszereket, iskolai eszközöket a következő hetekben juttatják el a gondozott családoknak - hangzott el a pénteki átadáson.

Balesetben megsérült a Martonvásári Önkéntes Tűzoltók felszerelése - gyűjtést indítottak a pótlásukra

2018.12.29

Aktuális

December 27-én az egyesület riasztást kapott közúti balesethez Ráckeresztúr térségébe. Vonulás során MARTON ÖTE/2 gyorsbeavatkozó járműve a csúszós úton balesetet szenvedett Ráckeresztúr-Lászlópuszta magaságában.

Hatvanezres közönségre számítanak a Fehérvári Zenei Napok szervezői

2018.06.16

Hatvanezres közönségre, napi 15 ezer látogatóra számítanak a szervezők az idei Fehérvári Zenei Napokon (Fezen), amelyet július 25-28. között rendeznek Székesfehérváron.

Rászoruló gyerekeknek gyűjtenek tanszereket Székesfehérváron

2017.08.14

Helyi hírek

Gondtalan sulikezdés mottóval szerveznek adománygyűjtést Székesfehérváron, a Next Stop Üzletközpontban. A rászoruló gyerekeknek szóló tanszereket jövő csütörtöktől öt napon át várják.

Karácsonyi adománygyűjtés a Szeretetházikóban

2016.12.04

A Szeretetházikóban egészen december 24-ig várják a támogatásokat, melyeket ellenőrzött, követhető módon osztanak szét a rászorulók között.