2024.03.29, Péntek
Vasúti utazási kedvezmény a Rockmaraton Fesztiválra

Vasúti utazási kedvezmény a Rockmaraton Fesztiválra

mavcsoport.hu

2019.07.05. 08:00

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 8-14. közötti, dunaújvárosi Rockmaraton Fesztiválra utazóknak. Az utazás megkönnyítése érdekében a július 9-én 10:40-kor, a Déli pályaudvarról Dunaújvárosba közlekedő S42-es FLIRT motorvonathoz még egy egységet hozzákapcsolnak.

Hirdetés

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat, pótjegyköteles vonatra pedig a pótjegyet kell megfizetni.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban július 7-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 15-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén, a fesztivál jegypénztárában lebélyegezték. Bélyegzés hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A fesztiválról bővebb információ: www.rockmaraton.hu

Aktuálisutazási kedvezményRockmaraton FesztiválMÁV-Start