2024.07.21, Vasárnap
Várják a gyerekeket a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborokba
szekesfehervar.hu

Várják a gyerekeket a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborokba

szekesfehervar.hu

2019.06.20. 14:12

Jövő szerdáig lehet még jelentkezni a város velencei bentlakásos táborának első turnusára, amely június 30-tól július 5-ig tart. Fergeteges fiesta-val kezdődik majd a nyári szezon: a dél-amerikai indiánok életével, zenéjével, szokásaival, játékaival ismerkedhetnek meg a táborozó diákok.

Székesfehérvár Önkormányzata az idei évben is vidám, színes táborozási lehetőséget biztosít az iskoláskorú gyermekeknek a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborban. 

Sok játék, izgalom, számháború, erő- és ügyességi próbák, dél-amerikai sportjátékok, felejthetetlen éjszakai bátorságpróba várja a mozgalmasságra vágyókat. Lesz pánsíp- és csörgőkészítés, daltanulás, csomózott ékszer készítése, egyéb alkotó foglalkozás is.  Nem feledkeznek meg azokról sem, akik a táborban ünneplik a születésnapjukat, saját pinjatat készítenek nekik.  A melegben a Velence Korzó strandján hűsölnek majd a gyerekek.  A tábor vendége lesz a Los Andinos együttes, akiknél a témában nem nagyon találunk avatottabbat.

A június 30-án, vasárnap induló bentlakásos táborba jövő hét szerdáig, azaz június 26-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

A Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett táborok programjairól, a díjazásról és a jelentkezés feltételeiről, a Városgondnokság honlapján olvashatnak részletes információkat. Érdeklődni a [email protected]  e-mail címen és a 70/5158-703 telefonszámon lehet.

Aktuálisnyári táborVelencei Gyermek- és Ifjúsági TáborFejér megye