2022.08.09, Kedd
Új székhelyére költözik a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala

Új székhelyére költözik a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala

Fejér Megyei Kormányhivatal

2019.03.01. 20:00

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala 2019. március 11. napjától új székhelyén, a Dunaújváros, Szórád Márton út 39. szám alatt várja Tisztelt Ügyfeleit.

Hirdetés

Családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos ügyeik személyes ügyintézésére is lehetőség nyílik március 11-től a fenti ügyfélfogadási időben, az új hivatali épület ügyfélszolgálatán.

Technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel a költözéssel érintett, táblázatban szereplő osztályokon március 8-án, pénteken.

Az új címen az ügyfélfogadási rend a következő:

 

 

Az új hivatali épületben várja ügyfeleit a Magyar Államkincstár dunaújvárosi kirendeltsége és a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály ügyfélszolgálata is.

Ügyfélfogadásuk az alábbiak szerint alakul:

 

Technikai okok miatt az Egészségbiztosítási Osztály ügyfélfogadása szünetel március 7-én, (csütörtökön) és március 28-án (csütörtökön).

A Dunaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya és Foglalkoztatási Osztálya változatlan telephelyen és ügyfélfogadási időben várja Tisztelt Ügyfeleit!

AktuálisFejér Megyei KormányhivatalDunaújvárosi Járási Hivatalköltözés