2024.07.24, Szerda
Új kültéri játszóeszközöket és projektorokat kapott a székesfehérvári Kossuth Iskola
szekesfehervar.hu

Új kültéri játszóeszközöket és projektorokat kapott a székesfehérvári Kossuth Iskola

szekesfehervar.hu

2019.02.21. 15:00

A szülők támogatásának köszönhetően kültéri játszóeszközökkel, és egy székesfehérvári vállalkozás felajánlásának köszönhetően nyolc darab projektorral gazdagodott az öreghegyi Kossuth iskola.

A Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskola a Szülői Munkaközösséggel és a Gyermekévek Alapítvánnyal összefogva február második hétvégéjén egy sikeres jótékonysági bált rendezett.

A báli bevételt, a támogatójegyekből befolyt összeget a Gyermekévek Alapítvány számára ajánlották fel, amelyből különféle kültéri játszóeszközök beszerzését szeretnék megvalósítani, tájékoztatott Strasszerné Farkas Márta.

A bál megnyitóján örömmel értesültek arról, hogy a székesfehérvári székhelyű Kovács és Fiai Kft. egy nagy összegű támogatást ajánlott fel az intézménynek: nyolc darab projektorral gazdagodott az iskola a Kft. jóvoltából. Ennek a nagyértékű adománynak köszönhetően az iskola minden tanterme már a XXI. századnak megfelelő informatikai felszereltséggel fog rendelkezni. Az iskola vezetése, továbbá a szülői választmány az alapítvánnyal karöltve hálás köszönetét fejezte ki a Kft. felé a nagylelkű segítségért, írja beszámolójában az iskola igazgatója.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyefelújításjátszótérKossuth Lajos Általános Iskola