2024.07.21, Vasárnap
Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök
fejer.katasztrofavedelem.hu

Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök

fejer.katasztrofavedelem.hu

2019.02.21. 14:00

A dobogóról éppen lecsúszva, ám ugyanúgy az előkelő negyedik helyen zárta a katasztrófavédelem országos tekeversenyét a székesfehérvári hivatásos tűzoltók csapata február 20-án Nyíregyházán.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben induló Fehérvári Ördögök elnevezésű csapat a sportszerű játékért és versenyszellemért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség különdíját is kiérdemelte „Fair play” kategóriában.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók Fejér megyét képviselve már hagyományosan, minden évben részt vesznek a katasztrófavédelem országos tekeversenyén. Hujber LászlóMájer György és Zsöllei Csaba tűzoltó főtörzsőrmesterekhez idén Bali Attila tűzoltó zászlós csatlakozott.

A nyíregyházi stadionban megrendezett bajnokságon összesen húsz csapat mérte össze tudását. A csapatok a sorsolást követően négy versenypályán kezdték meg a versenyt, minden játékos harmincszor guríthatta el a tekegolyót, minden leütött bábu egy pontot ért. A szervezők értékelték az egyéni- és a csapatgurításokat is, ez alapján alakult ki a végső sorrend.

AktuálisSzékesfehérvárFejér megyeFair play díjfehérvári ördögöktekeverseny