2024.04.26, Péntek
A dunaújvárosi tűzoltó-parancsnokság referense lett az Év zászlósa
fejer.katasztrofavedelem.hu - Fotó: Jóri András – BM OKF

A dunaújvárosi tűzoltó-parancsnokság referense lett az Év zászlósa

fejer.katasztrofavedelem.hu

2019.02.16. 20:00

Az elmúlt esztendő szakmai feladatainak végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú teljesítménye elismeréseként hatósági kategóriában az Év zászlósa címmel tüntették ki Egerszegi Andrea tűzoltó zászlóst, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság referensét.

Hirdetés

Az elismerést dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató adta át február 13-án, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évértékelő, feladatszabó állománygyűlésén Budapesten.

Egerszegi Andrea tűzoltó zászlós 2009 márciusától a bicskei tűzoltóság ügyviteli feladatait látta el, a munkahelyi teendők mellett az önkéntes tűzoltóság munkájába is bekapcsolódott. 2012 májusában a martonvásári járás katasztrófavédelmi megbízottjának nevezték ki. Az új szakmai feladatokat gyorsan elsajátította. A területéhez tartozó lakosságvédelmi intézkedésben résztvevő szervezetekkel, azok vezetőivel kiváló kapcsolatot alakított ki. Precíz munkájára, segítőkészségére, határozott intézkedéseire, kiváló helyzetfelismerésére mindig számíthat a lakosság és az együttműködő szervezetek.

AktuálisFejér megyeDunaújvárostűzoltóÉv zászlósa