2024.06.18, Kedd
Új átkötőút nyílt meg és változott a Beethoven Iskola megközelíthetősége Martonvásáron
martonvasar.hu - Fotó: Csoma Tamás

Új átkötőút nyílt meg és változott a Beethoven Iskola megközelíthetősége Martonvásáron

martonvasar.hu

2019.01.13. 21:00

2019. január 8-án megnyílt a tornaterem és a sportcsarnok mögötti egyirányú átkötő út, így az új iskolai parkolóhelyeket is igénybe lehet venni a területen.

Ezzel párhuzamosan a gyermekek biztonsága és a zavartalan oktatás érdekében 2019. január 7-től új beléptetési rend lépett életbe a Beethoven Általános Iskolában, az intézményt kizárólag a Tóth Iván Sportcsarnok bejáratain keresztül lehet majd megközelíteni. A szülők és hozzátartozók mostantól csak a sportcsarnok auláig kísérhetik a gyermekeket, az iskolaépületbe csak a tanulók és az ott dolgozók léphetnek be. A délutáni épületelhagyás is a Sportcsarnok bejáratán keresztül történik, a szülők itt várhatják meg a gyermekeiket.

Hétköznapokon 8:30 és 17:00 között az iskolaudvar bejárata is zárva lesz iskolaidőben, ezen időszakon kívül az áthaladó gyalogosok és a sportpálya használói sötétedésig használhatják a területet. Az udvar éjszakára zárásra kerül.                           

A Martonvásári Alapfokú Művészeti Iskola jobb megközelíthetősége érdekében ismét megnyitásra kerül a lépcsős átjáró.           

Az optimális hosszú távú megoldás érdekében megvizsgálásra kerül egy elkülönített, csak gyalogos és kerékpáros közlekedésre alkalmas járda kialakítása a Deák Ferenc utca és a Szent László út között, az óvoda és az iskola kerítései mentén, hogy a már évek óta megszokott átközlekedés és az iskolaudvar védettsége egyszerre megvalósulhasson.     

AktuálisFejér megye Martonvásárforgalmi rend változás