2024.03.28, Csütörtök
Elismerték a dunaújvárosi kataszrófavédelem és tűzoltó-parancsnokság munkáját
dunaujvaros.hu

Elismerték a dunaújvárosi kataszrófavédelem és tűzoltó-parancsnokság munkáját

dunaujvaros.hu

2019.01.10. 13:17

A városi közgyűlés céltámogatással jutalmazta az intézmények kiemelkedő munkásságát, akik napi szinten biztosítják a közbiztonság megőrzését.

Hirdetés

A városi közgyűlés 5 millió forint értékű céltámogatással jutalmazta a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, illetve a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kiemelkedően teljesítő csapatát.

Az ünnepélyes átadón jelen volt Cserna Gábor polgármester, Magosi Lajos, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Lóki Richárd a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője.

Cserna Gábor köszöntőbeszédében elmondta, hogy minden település életében az első három legfontosabb lakossági igény között ott van a közbiztonság, az egészségügy és a köztisztaság mellett. A közbiztonság megteremtéséért pedig nem csak a rendőrök dolgoznak, hanem a katasztrófavédelem munkatársai is.

 

 

A polgármester hozzátette azt is, hogy reméli, hogy ezzel hagyományt teremtenek a városban, és jövőre is díjazni tudják a katasztrófavédelmi dolgozók munkáját. Ezután következett az elismerések átadása, melyet harminchatan vehettek át.

Az átadó után Magosi Lajos igazgató megköszönte az önkormányzat hozzáállását és támogatását, méltatta a kollektíva munkáját, melynek tagjai a nap huszonnégy órájában és az év 365 napján a város lakosságának rendelkezésére állnak mind a háttérmunka, mind az operatív munka területén.

 

AktuálisDunaújvárostűzoltóságKözbiztonságkatasztrófavédelem