2024.03.29, Péntek

Visszaköltöznek a Honvéd utcába a Székesfehérvári Járási Hivatal osztályai

Fejér Megyei Kormányhivatal

2018.03.06. 18:30

A Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztályának osztályai a felújítási, korszerűsítési munkák idején más-más telephelyen látják el feladatukat, fogadják a hozzájuk érkező ügyfeleket.

Hirdetés

A folyamatban lévő ügyek zavartalan intézése és a megfelelő ügyfél-tájékoztatás érdekében a Fejér Megyei Kormányhivatal az alábbi információkról tájékoztatja a lakosságot a hatóság osztályainak visz-szaköltöztetésével kapcsolatban:

A Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Osztálya március 7-étől Székesfehérváron a Honvéd u. 8. szám alatt lesz elérhető. A Gyámügyi és Igazságügyi Osztály 2018. március 14-étől kap helyet ugyanott, az I. emeleten. A hivatalvezető és titkársága, valamint a Hatósági Főosztály főosztályvezetője március 15-étől.

A Hatósági Osztályon március 6-án, a Gyámügyi és Igazságügyi Osztályon március 9. és március 13. között szünetel az ügyfélfogadás.

Az ügyfélfogadás időpontja a Hatósági Osztályon március 7. (szerda) 13:00-15:30, a Gyámügyi és Igazságügyi Osztályon pedig március 14. (szerda) 13:00-15:30.

A járási hivatalt érintő, további változásokról az esedékessé válás előtt ad tájékoztatást a megyei kormányhivatal.

AktuálisSzékesfehérvárügyfélfogadásFejér Megyei KormányhivatalSzékesfehérvári Járási Hivatal