2024.06.17, Hétfő

Több időpontban lesznek intézhetők a nyugdíjbiztosítási ügyek Székesfehérváron

Fejér Megyei Kormányhivatal

2018.01.25. 20:00

Jelenleg hétfőn és szerdán, 8 és 16 óra között várják a hivatal munkatársai a lakosságot, de a jövőben bővül a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélfogadási ideje.

Az idei évben jelentősen megnövekedett a napi ügyfélforgalom, ez hozzávetőleg napi 200 főt jelent. 2017. szeptember hónaptól már három ügyintéző látja el az ügyfélfogadást a korábbi kettővel szemben.

Az Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály Székesfehérvár, József Attila u. 42. szám alatti ügyfélfogadási ideje 2018. február 1-jétől módosul. A korábbi hétfői és szerdai ügyfélfogadás bővül a keddi napi személyes ügyfélfogadás lehetőségének biztosításával. Az ügyfelek a kérelmeket és egyéb beadványokat továbbra is benyújthatják a megyében működő kormányablakokban is.

 

 

Az osztály ügyfélfogadási rendje a következők szerint alakul februártól:

Hétfőn és szerdán 8 - 16 óra között, kedden 8 és 12 óra között.

Magyar Államkincstár honlapján (www.allamkincstar.gov.hu) lehetőség van online időpontfoglalásra, melyet a keddi napra is kibővít a kormányhivatal (https://idopontfoglalo.onyf.hu)

Az osztály tevékenységéhez tartozik a nyugdíj (öregségi, nők 40 éves jogosultsági időn alapuló kedvezményes öregségi nyugdíj, hozzátartozói nyugdíj), baleseti járadék és rokkantsági járadék, valamint a nyugdíjbiztosítási adategyeztetéssel kapcsolatos ügyek intézése.

AktuálisügyintézésügyfélfogadásFejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvárnyugdíjbiztosítás