2024.03.28, Csütörtök

Negyedik alkalommal lesz Városi Diákbál Székesfehérváron

szekesfehervar.hu

2018.01.08. 12:43

Január 12-én pénteken a Szent István Művelődési Házban lesz a IV. Városi Diákbál, melyen Székesfehérvár különböző középiskoláiba járó diákok találkoznak egymással. A báli mulatáság éjfél után after partyval folytatódik a Petőfi Kultúrtanszéken. A bálra még jelentkezhetnek önkéntesnek a középiskolások!

Hirdetés

Január 12-én pénteken a Szent István Művelődési Házban lesz a IV. Városi Diákbál, melyen Székesfehérvár különböző középiskoláiba járó diákok találkoznak egymással. A báli mulatáság éjfél után after partyval folytatódik a Petőfi Kultúrtanszéken. A bálra még jelentkezhetnek önkéntesnek a középiskolások!

 

 

A Diákbál arra is lehetőséget teremt, hogy a műsorban bemutatkozzanak fiatal, tehetséges fehérvári zenészek. Az idén a 2017-ben Arany Dobverő-díjat nyert 21 gramm zenekar lép színpadra, 19.15 órakor ők nyitják a zenei programot. A zenekar vezetője Ferenczy-Nagy Boglárka, aki tavaly a Fehérvár Hangja címet is elnyerte. Az ünnepélyes megnyitót követően 20.00 órától a Fantom zenekar játszik, a legismertebb slágerekre táncolhat majd a diákközönség.

A koncert szünetében mutatkoznak be a bálkirálynő- és bálkirály-jelöltek, rájuk este fél tízig lehet majd szavazni, az eredményhirdetést és a tombolasorsolást nem sokkal ezután rendezik. Tíz órakor DJ Revolution lép színre, éjfélig vele pörög tovább a buli, ami az idén nem ér véget a nap végén, csak helyet változtat. Éjféltől ugyanis after partyra várják a vendégsereget a Petőfi Kultúrtanszékre, ahol hajnalig szórakozhatnak együtt a diákok.

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház kapuit 18.45 órakor nyitják január 12-én, pénteken, az ünnepélyes megnyitó, amelyen Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Boglárka, a Városi Diáktanács elnöke köszönti a vendégeket, 19.45-kor kezdődik. A bálban dress code érvényes: az ifjú hölgyeknek koktélruha, a fiatal uraknak öltöny viselete az elvárt öltözék. És ami szintén nagyon fontos: az idei bálban kötelező az álarc viselete!

Aktuális Székesfehérvár Szent István Művelődési Házdiákbál