2024.03.29, Péntek

Automatizált bankfiókot nyitott a Takarék-csoport Fejér megyében

MTI

2017.11.08. 11:57

Automatizált, alkalmazottak nélküli, a nap 24 órájában elérhető Takarék Smart Point bankfiókot nyitott szerdán a Takarék-csoport a Fejér megyei Alcsútdobozon, a létesítményt a B3 Takarék üzemelteti - közölte a Takarék Bank szerdán.

Hirdetés

 A közlemény szerint az automatizált bankfiókban nemcsak a pénzügyeiket intézhetik az ügyfelek - készpénz ki- és befizetés ATM-en keresztül, személyikölcsön-igénylés leadása -, hanem részben postai szolgáltatásokat is lebonyolíthatnak, csomagokat küldhetnek és fogadhatnak, közüzemi számlákat fizethetnek be, és fogadhatnak szerencsejátékon. A tájékoztatás szerint a nyitás után az első két hónapban az ügyfeleknek a fiókban segítenek majd a technikai eszközök használatában.

A helyiségben nagy felületű élőmohafal tisztítja a levegőt, a bejárat előtt pedig napelemes padon tölthetik az ügyfelek mobiltelefonjaikat és elektromos autóikat.

Arról is beszámoltak, hogy az első hónapok tapasztalatai alapján döntenek a szükséges változtatásokról, valamint az újabb innovatív szolgáltatások bevezetéséről. A tervek között szerepel, hogy a fejlesztés második szakaszát követően már a skype-os ügyintézés is lehetővé válik, illetve mobilapplikáción keresztül is lehet majd időpontot egyeztetni.

A közlemény idézi Vida Józsefet, a Takarékbank elnök-vezérigazgatóját, aki az automatizált bankfiók ünnepélyes átadásakor kifejtette: a csoport arra törekszik, hogy az ügyfelek számára elérhetővé váljanak a magas színvonalú banki szolgáltatások, függetlenül attól, hogy nagy városokban vagy kisebb vidéki településen élnek. 

A következő automatizált bankfiók Budapesten nyílik - közölték.

 

AktuálisFejér megyeAlcsútdobozAutomatizált bankfiókTakarék-csoport ATM