2024.03.28, Csütörtök

Szövő szakmai napra invitál a Fehérvári Kézművesek Egyesülete

www.szekesfehervar.hu

2017.10.18. 12:15

Szövő szakmai napra invitálja az érdeklődőket a Fehérvári Kézművesek Egyesülete október 28-án, szombaton. A téma ezúttal a szádfával történő szalagszövés és a mintázás lesz. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet október 23-ig, hétfőig lehet megtenni.

Hirdetés

A Fehérvári Kézművesek Egyesülete rendszeresen szervez különféle témájú regionális szakmai napokat. A következő alkalomra október 28-án, szombaton 10.00-17.00 óra között kerül sor az egyesület Rác utca 27. szám alatti bázisán. 

A nap témáját a szádfával történő szövés és a mintázás lehetőségei adják. A délelőtti előadásokon szó lesz a nemzetközi szalagszövés kincseiről, a különféle eszközökről, a Baltikum-i szalagszövésről.

Délután gyakorlati órákon vehetnek részt a kézművesek, gyakorolhatják az eszközök megfelelő használatát és a mintázás technikáját. A munkához a szervezők nyújtják a szakmai segítséget, biztosítják a fonalakat, a tűket és az ollókat, viszont kérik, hogy egyéb saját eszközeit mindenki hozza magával.

 

 

A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a kitöltött regisztrációs lap visszaküldésével lehet a [email protected] címen. Érdeklődni lehet továbbá a +36 20 259 2952 telefonszámon.

 

AktuálisFehérvári Kézművesek Egyesületekézműves SzékesfehérvárSzövő szakmai napszövésfonál