2024.03.28, Csütörtök

Először hirdették meg katonák számára a Farkas Illés Emlékfutást

honvedelem.hu

2017.04.29. 15:50

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alárendeltségébe tartozó Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar tagja, Berger Tamás főtörzsőrmester aranyérmet nyert a CEP Félmaraton keretén belül megrendezett Farkas Illés Katonai Emlékfutáson, 21 kilométeres távon április 23-án, Székesfehérváron.

Hirdetés

Az idén harmadik alkalommal megrendezett CEP Fehérvár Félmaratonon 7, 14 és 21 kilométeres távon külön érmet kaptak a dobogósok a Honvéd Szondi György SE jóvoltából. A futóversenyen közel ezeregyszázan vettek részt. Az időjárás nem hazudtolta meg magát, a szeszélyes április jégesővel kísérte a résztvevőket a megmérettetésen.

Berger főtörzsőrmester rendszeresen indul futóversenyeken, a zene és a katonai hivatás mellett a sport az élete. „Fontosnak tartom, hogy a munka mellett időt szakítsak az egészséges életmódra, éppen ezért Sárát, a kislányomat is arra tanítom, hogy a sport az élete szerves részét képezze. Már 10 évesen is elkísért a versenyekre, és teljesítette a rövidebb távokat”  - mondja.

 

Forrás: honvedelem.hu, Vizinger Diána hadnagy

AktuálisSzékesfehérvárhonvédelemSzékesfehérvár Helyőrségi ZenekarFarkas Illés Emlékfutás