2024.03.28, Csütörtök

Turisztikai kártyarendszer indul a Velencei-tónál

2016.07.10. 08:53

Jelentős kedvezményeket biztosító, turisztikai kártyarendszert vezettek be a Velencei-tónál.

Hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) tájékoztatása szerint az új turisztikai kártyával ingyenes a belépés egy alkalommal több Velencei-tavi strandra, egyebek mellett jelentős kedvezménnyel bérelhető kerékpár vagy horgász csónak és több tókörnyéki kiállítóhelyre, szabadidős programra kínál olcsóbb belépő jegyet. 

A kártyapartnerekhez csatlakozott városnéző programjaival a székesfehérvári Tourinform is. A kártyával Velencei-tavi ajándéktárgyak, kiadványok, valamint kiváló minőségű helyi borok is kedvezőbb áron vásárolhatók. 

A kártyarendszert üzemeltető Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület a folyamatosan bővülő kedvezményes kínálatról és a kártyakiadó partnerekről a mobil eszközökön olvasható card.velencei-to.hu honlapon, valamint a tókörnyéki Tourinform irodák közreműködésével nyújt naprakész tájékoztatást.

A Velencei-­tó turisztikai kártya a vendégeknek ingyenes. A kártyarendszerhez csatlakozás a kártyakiadó és ­elfogadó TDM tag szolgáltatók számára ingyenes.

A TDM tag és a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyeken legalább egy vendégéjszakát eltöltő vendégek a card.velencei-to.hu oldalon regisztrálhatnak egy plasztik kártyát, amelyet a szállásadó ad ki számukra a száláson történő bejelentkezéskor. A kártyával a vendégek tartózkodásuk ideje alatt (az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján 16:00 óráiig) számos kedvezményes ajánlat közül választhatnak, legyen szó aktív-, kulturális- vagy gasztronómiai témájú programról.

A kártyán egy egyedi QR kód, valamint egy sorszám található, amelyek segítségével a kedvezményadó ellenőrzi a kártya érvényességét.

(mti, velencei-to.hu)

AktuálisturizmusVelencei-tókártya