2024.04.24, Szerda

mammográfia

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

2019.05.15

Aktuális

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja az Úrhidán és Polgárdin élő hölgyeket.

Aktuális mammográfiai szűrések Fejér megyében

2019.04.04

Aktuális

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Daruszentmiklóson, Alsószentivánon és Előszálláson mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Emlőszűrés - Székesfehérváron és a szűrőkamionban

2018.07.11

Aktuális

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Pátkán élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Tavaszi emlőszűrési menetrend Fejér megyében

2018.03.20

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.

Pusztaszabolcsra érkezik az emlőszűrő kamion

2018.01.03

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.

Emlőszűrések Fejér megyében

2017.10.05

.

Újabb Fejér megyei településeken parkol az emlőszűrő kamion

2017.06.28

A mammográfiás vizsgálatra azokat a hölgyeket várják, akik tavaly vagy idén meghívó levelet kaptak, de még eddig nem vettek részt az emlőszűrésen.

Márciusban is folytatódik az emlőszűrés Fejérben

2017.03.09

Hívunk, jöjj, mert késve késő! – A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály kampányának szlogenje továbbra is változatlan, azonban február után márciusban Sárbogárdra is ellátogat a mammográfiás szűrőkamion.

Februárban újabb településeken parkol az emlőszűrő kamion

2017.02.01

2017. február 1-én, 2-án, 3-án és 6-án Bakonycsernyén, február 7-én és 8-án pedig Magyaralmá-son parkol a mobil szűrőkamion. A kamion később – február 9-e és 14-e között – Baracson várja a meghívóval rendelkező hölgyeket.

Útnak indul a Mammográfiás szűrő kamion

2017.01.19

Január hónapban három településen végeznek mammográfiás vizsgálatot a mobil szűrőállomással érkező szakemberek Fejér megyében.

Aktuális mammográfiai szűrések Fejér megyében

2019.04.30

Aktuális

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Vértesacsán, Fülén és Sárkeszin élő hölgyeket. Sárbogárdon mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Mammográfiai szűrés Fejér megyében

2019.02.20

Aktuális

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Pázmándon mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Szűrőkamion várja a székesfehérvári hölgyeket

2018.05.31

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Beloianniszon, Besnyőn továbbá Perkátán várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Pusztaszabolcs után Móron lesz megtalálható a szűrő kamion

2018.01.10

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában továbbra is működik, de a mobil állomáson is várják a hölgyeket.

Emlőszűrésre várják Enyingen a hölgyeket

2017.10.17

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik, mobil szűrőkamionban végeznek vizsgálatokat.

Mammográfiás szűrővizsgálatra várják a Fejér megyei hölgyeket

2017.08.31

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.

Áprilisban is várják a hölgyeket a mammográfiás szűrővizsgálatra

2017.03.28

Székesfehérvárról, majd április 3-7 között Bakonykúti, Csősz és Vértesacsa településekről a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésére várják a megye hölgyeit.

Fejérben egész februárban várják a hölgyeket a mammográfiás emlőszűrésre

2017.02.08

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik. 2017. egész februárjában várják Székesfehérvárról, és február 6-9 között Lepsényből, valamint február 13-15 között Csórról azokat a hölgyeket mammográfiás vizsgálatra, akik tavaly vagy idén meghívó levelet kaptak, de még eddig nem vettek részt az emlőszűrésen.

Újabb helyszínekre érkezik a mammográfiás szűrőkamion

2017.01.26

A Fejér Megyei Szent György Kórházban folyamatosan várják a térségben élő hölgyeket szűrővizsgálatra. A Csóron élők Székesfehérváron vehetnek részt a vizsgálaton február 1-e és 3-a között.

Mammográfiás vizsgálatra várják a hölgyeket Székesfehérváron

2017.01.05

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya „Hívunk, jöjj, mert késve késő!” – felszólítással hívja azokat a nőket szűrésre, akik már kaptak meghívó levelet.