2021.10.21, Csütörtök

film

Székesfehérváron is vetítik a BIDF Extra filmjeit

2019.04.14

Kultúra

Csütörtök óta több vidéki városban is vetítik a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál filmjeit a BIDF Extra programsorozat keretében.

Fehérvászon és Páholyszemle a Fehérvári Filmes Napokon

2017.11.04

November 4-én A Szabadművelődés Háza ad helyet a 14. Fehérvászon Függetlenfilm Fesztiválnak, ahol többek között fehérvári filmesek rövidfilmjeit is vetítik. November 10-én, a 22. Páholyszemlén Ember Judit filmrendezőre emlékeznek a szervezők portréfilmekkel, a vetítések után beszélgetést is lesz A Szabadművelődés Házában.

Ismét Velencére gyűlnek a Bud Spencer és Terence Hill rajongók

2017.07.19

2017-ben tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Magyarországi Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivált a Velencei-tó partján, a Drótszamár Park és Kempingben.

Indul a filmes mustra: Székesfehérváron is vetítenek

2017.02.25

Novák Emil, a Magyar Filmhét főszervezője szerint a hazai filmgyártás aranykorát éljük, valamint soha ennyi pénz nem volt a magyar filmiparban és az alkotások minősége is nemzetközi szintű.

Fehérvári színészekkel jön a 3. Magyar Filmhét

2017.02.22

A 3. Magyar Filmhét programja idén Székesfehérváron, a Barátság moziban is látható lesz. A Vörösmarty színház színészei közül Tóth Ildikó, Törőcsik Franciska, Cserhalmi György, Lábodi Ádám és Horváth Csaba tánctagozat-vezető is játszik a műsorra tűzött filmekben. Erről a színház közös sajtótájékoztatón egyeztetett a Barátság mozival.