2020.09.30, Szerda

fiatalok

Novák: a fiatal házasok akár törlesztés nélkül is kaphatnak babaváró támogatást

2019.03.11

Aktuális

A gyermekvállalás előtt álló fiatalok akár úgy is hozzájuthatnak a tízmillió forintos, szabadon felhasználható babaváró hiteltámogatáshoz, hogy abból végül egyetlen fillért sem kell törleszteniük - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Önkéntes program az Országos Mentőszolgálatnál

2018.07.10

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, mely keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

Gördeszka, népzene és rengeteg fiatal a 13. Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság megnyitóján

2017.11.12

A Kárpát-medence minden tájáról érkezett magyar gyerekekkel telt meg a Városháza Díszterme péntek este - hétvégén Székesfehérváron tartják a 13. Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság döntőjét. A két napos verseny megnyitóján a szavak mellett tánccal, zenével és gördeszkával is köszöntötték a fiatalokat.

Fejérben is illusztrálhatják az újszülött peleverseket

2017.05.23

Pelék, versek, képek címmel pele-vers illusztrációs pályázatot hirdet a Duna-Ipoly Nemzeti Park. Az igazgatóság korábbi versíró pályázatához kéri a fiatal korosztályt, hogy illusztrálják a megszületett műveket.