2024.04.16, Kedd

családtámogatás

Így néz ki a teljes otthonteremtési program, rajt januárban

2020.10.30

Országos hírek

Új információként kiderült, hogy a leginkább keresett felújítási támogatás esetében 25 éves korig minősülnek gyereknek az otthon lakó leszármazottak.

Teljesen új családtámogatási eszköz indult be - íme a részletek

2020.01.03

Országos hírek

Olyan, még dolgozó, nem nyugdíjas nagyszülők igényelhetik, akik átveszik az unokák napközbeni ellátásának feladatait.

Megjelentek a megújult családtámogatás részletei

2019.07.31

Országos hírek

Számos könnyítést hoztak a júliusi változások, a kormányzati oldalon felhasználók szerint lebontva érhetőek el a tudnivalók.

Kamatmentes tízmilliós hitel támogatja a gyermekvállalást

2019.02.11

Országos hírek

Kiderültek a családvédelmi akcióterv részletei, a tízmilliós hitel maradék tőketartozását a harmadik gyerek után teljesen elengedik.

Korábban érkeznek a novemberi családtámogatások

2018.10.28

Aktuális

A gyerekes családok a szokottnál korábban, legkésőbb szerdáig megkapják a novemberi családtámogatásokat, a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást, a gyermeknevelési támogatást - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-vel. Az intézkedés több mint 1 millió jogosultat érint.

Péntektől érkeznek a családtámogatási ellátások

2017.10.31

A szerdai munkaszüneti nap miatt csütörtökön indítják a családtámogatási ellátásokat és a fogyatékossági támogatást, így az utalásokat pénteken írják jóvá.

Egészségbiztosítás: új helyszínen a móri ügyfélfogadás

2016.05.30

A Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály egészségbiztosítási feladatokat ellátó szervezeti egységei móri kihelyezett ügyfélfogadásának helyszíne 2016. június 1. napjától megváltozik.