2024.02.25, Vasárnap

Országos turisztikai konferenciát lát vendégül Fehérvár

2016.05.08. 16:15

2016. május 19-20. között rendezik meg a Magyar TDM Szövetség 15. országos konferenciáját.

Hirdetés

2016. május 19-20. között rendezik meg a Magyar TDM Szövetség 15. országos konferenciáját. A pályázó szervezetek közül a szövetség elnökségének döntése értelmében a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. került ki nyertesen.

A desztinációban az elmúlt évek során jelentős fejlesztéseket hajtottak végre (megújult a történelmi belváros, megnyílt a Gorsium Régészeti Park, új rendezvényközponttal, műemlékfürdővel, szállodákkal gazdagodott a kínálat), a TDM működése óta pedig megkétszereződött a településen a vendégéjszakák száma.

Az idei konferencia előkészületeivel kapcsolatosan a Magyar TDM Szövetség nagy hangsúlyt helyez a tagok véleményének, javaslatának kikérésére, így a program összeállításánál előtérbe kerülnek a workshopok, kerekasztal-és pódiumbeszélgetések, kötetlen szakmai eszmecserék.

A gyakorlatorientált programok mellett a GINOP-TDM pályázat tapasztalatairól, a szektorban zajló átalakulásokról, azok TDM-ekre gyakorolt hatásáról, valamint a szakmai együttműködések jelentőségéről is szó esik, kiemelt szakmai előadók prezentálásával. A 2 napos konferencia – a szokásoknak megfelelően - a 0. napon közgyűléssel veszi kezdetét.

forrás: turizmus.com

Galéria

Helyi hírekturizmusSzékesfehérvárkonferenciatdm