2024.03.29, Péntek
Az országban elsőként: E-Élménymobil a Silvanusban!
Hotel Silvanus

Az országban elsőként: E-Élménymobil a Silvanusban!

Hotel Silvanus

2019.07.02. 12:13

A Hotel Silvanus**** 1999-ben lett hazánk első zöld szállodája. Immár két évtizede bizonyítja elkötelezettségét a természet védelme és a természetbarát technológiák iránt.

Hirdetés

A Silvanus legnagyobb kincse és egyedülálló adottsága éppen az, hogy az érintetlen őstermészet egy varázslatosan gyönyörű pontján áll a Dunakanyar fölött, a titokzatos Pilis ölelésében. Legfontosabb küldetésük pedig nem más, mint Vendégeik tökéletes kiszolgálása, gondtalan pihenésük és feltöltődésük biztosítása.

A tartalmas pihenéshez azonban hozzátartoznak a feledhetetlen élmények, a jól megválasztott programok is. Visegrád pedig kimeríthetetlen kincsesbányája a természeti szépségeknek éppúgy, mint a történelmi emlékeknek és a kulturális értékeknek. A Fellegvár, a Salamon torony, a Királyi Palota, az árnyas erdők között kanyargó romantikus utak, mind-mind megannyi felfedezésre váró csoda.

A Hotel Silvanus most új fejezetet nyit a Visegrád látnivalói iránt nyitott, „zölden gondolkodó” Vendégek számára, mert a magyar szállodák között elsőként állította szolgálatba E-Élménymobilját. A Renault Twizy tipusú, teljesen elektromos hajtású jármű a vezetés vadonatúj, eddig ismeretlenül vidám és természetközeli élményével ajándékozza meg Önt. Egy töltéssel nyolcvan kilométeres utat lehet megtenni vele, legnagyobb sebessége pedig nyolcvan kilométer óránként.

A Silvanus E-Élménymobiljával úgy fedezheti fel Visegrádot és környékét, hogy közben óvja, védi a természetet. Azon pedig senki se lepődjön meg, ha azon kapja magát, hogy vezetés közben végig mosolyog.

Az első kipróbálók így nyilatkoztak:

„Elképesztő élmény volt hangtalanul suhanni az erdei utakon ezzel a vidám aprósággal! Csak a szellőt és a madárcsicsergést hallottam!” (H. Róbert)

„Sejtettem, hogy jópofa érzés vezetni, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora buli! Köszönöm!” (R. Péter)

„Visegrádon mindenki utánunk fordult, de nem is csodálom, mert igazi egyéniség ez a kisautó. A legjobb viszont az volt benne, hogy szinte bárhol gond nélkül parkolhattam, olyan pici.” (B. Mariann)

„Nem is tudom szavakba önteni, hogy milyen volt vezetni! Nekem kell egy ilyen!” (L. Éva)

„Az élményen, a kalandon és az újdonságon túl végig ott bújkált bennem a jó érzés, hogy nem károsítom a természetet.” (H. István)

„Tündéri, fürge, ultramodern, szupertrendi, megunhatatlan és imádnivaló” (P. Eszter)

A járművet az A vagy B kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező szállóvendégek vezethetik. A részletekről a Recepció ad tájékoztatást.

Országos hírekHotel Silvanuskörnyezetvédeleminnovációszabadidő