2024.02.23, Péntek

Nyílt nap a kutyaiskolában

2016.01.20. 14:45

Hirdetés

Újabb nyílt napot tart Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő az Új Csóri úti kutyaiskolában Székesfehérváron. Az ingyenes foglalkozásra január 23-án, szombaton 13.00 órától kerül sor. Ezúttal a téli körülményekhez való alkalmazkodás, az állatok helyes táplálása és mozgatása lesz a téma. A programra kutyával és kutya nélkül is mehetnek a gazdik.

Nyakas Gábor székesfehérvári kutyaviselkedés-szakértő rendszeresen szervez nyílt napokat az Új Csóri úti kutyaiskolában, melyet a kis körfogalom melletti területen találnak az érdeklődők. A szakértő célja, hogy hasznos információkat adjon és módszereket mutasson be az állatokkal való helyes bánásmóddal, a kommunikációval és a kutyák viselkedési problémáinak megoldásával kapcsolatban. A nyílt napokat igen nagy érdeklődés övezi minden alkalommal.

A sorozat következő foglalkozását 2016. január 23-án, szombaton 13.00 órától tartják. Ezúttal a téli körülményekhez való alkalmazkodás lesz a téma. Az érdeklődők hasznos tanácsokat kapnak arról, hogy a hideg időben hogyan, mivel és hányszor etessék, továbbá miként sétáltassák helyesen a kutyáikat. A résztvevők egy óra erejéig bepillanthatnak annak a tanfolyamnak a munkájába is, amely éppen ezen a szombaton indul. A programra kutyával és kutya nélkül is lehet menni. Nagy szeretettel várják a tanulni vágyó gazdikat!

Galéria

Helyi hírekSzékesfehérvárkutyaiskolanyakas gábornyílt nap