2022.10.04, Kedd
Augusztus 20: Ezek lesznek a programok hétvégén Dunaújvárosban
Illusztráció, pixabay.com

Augusztus 20: Ezek lesznek a programok hétvégén Dunaújvárosban

dunaujvaros.hu

2021.08.19. 11:00

A népszerű városi piknik, a Parázs - Varázs idén új helyszínen, a Szalki - szigeten várja a sütögetni és kikapcsolódni vágyókat.

Hirdetés

Szent István király ünnepén színes programok közül válogathatunk - lézershow, koncertek, könyvbemutató, rock, közös sütögetés, vidámpark, szabadtéri jóga - csak néhány dolog az augusztus 20-ai hosszú hétvége programjából - olvasható Dunaújváros honlapján.

A hosszú hétvége Miskolczi Miklós Dunaújváros díszpolgárának könyvbemutatójával startol a Bartók Kamaraszínházban augusztus 19-én, csütörtökön 17 órától. Miskolczi Miklós, "A 70 éves Dunaújváros kis enciklopédiája" című munkája azoknak a dunaújvárosiaknak állít emléket, akik az elmúlt 70 évben sokat tettek Dunaújváros jó híréért.


Számos neves díjátadó is lesz

A könyvbemutatót követően 18:30 órakor kezdődik az Államalapításunk alkalmából rendezett önkormányzati ünnepség, amelyen átadják a Szociális Munkáért Dunaújváros, a Dunaújváros Egészségügyéért, a Pro Cultura Intercisae, a Dunaújváros Sportjáért és a Dunaújváros Közbiztonságáért díjakat, valamint a Dunaújváros Díszpolgára kitüntető címet.

Augusztus 20-án, pénteken a családoké és a baráti társaságoké a főszerep: a népszerű városi piknik, a Parázs - Varázs idén új helyszínen, a Szalki - szigeten várja a sütögetni és kikapcsolódni vágyókat.

A Parázs-Varázs után augusztus 21-én, szombaton is érdemes lesz visszalátogatni a Szalki-szigetre, hiszen Szeged és Kecskemét után Dunaújvárosban koncertezik a CityRocks zenekara.

Részletes programok és további információk ide kattintva elérhetőek a dunaújvárosi honlapon.

KultúraDunaújvárosaugusztus 20.rendezvénykoncert