2024.04.20, Szombat

Sárbogárdra látogat az Esztrád Színház kultúrkamionja

MTI

2018.09.28. 16:42

Útjára indítja kultúrkamionját az Esztrád Színház, amely országszerte filmeket és színházi produkciókat mutat be.

Hirdetés

A kamion a benne lévő felszereltségnek és csúcsminőségű hangtechnikának köszönhetően filmek és színházi előadások bemutatására is alkalmas, "guruló színház" jellegéből adódóan akár a legkisebb településekre is eljuttatható a kulturális élmény - olvasható az Esztrád Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Elsődlegesen a magyar filmek bemutatására törekednek, kiemelt céljuk a magyar kultúra minél szélesebb körben való megismertetése. A kultúrkamionban minden korosztály számára kínálnak programokat, vígjátékok, drámák, krimik, musicalek és gyerekelőadások lesznek láthatók.

A kultúrkamion - amelynek felállítása mindössze 30-40 percet vesz igénybe - tárgyalóteremként és műszaki bemutatóteremként is használható, új termékek vagy ötletek bemutatására is alkalmas. A székek kivehetők, és felállítható egy előre felszerelt pult, amely által a tér percek alatt átrendezhető, akár konferenciateremmé is.

A kamion programja szerint pénteken Sárbogárdon Retró est címmel zenés időutazáson vehet részt a közönség, a következő állomás szombaton és vasárnap Komárom, ahol Sorsunk szerelmei címmel hallható zenés-verses összeállítás a magyar irodalom remekeiből, majd a következő napokban Dombóvár, Tolna és Paks szerepel az állomások között.

Bővebb információ az előadásokról a www.kulturkamion.hu oldalon érhető el.
 

KultúraFejér megyeSárbogárd kultúrkamionEsztrád Színház